26 Haziran 2008 Perşembe

Bu yaz Erkekler için Emo saç şekilleri

Bu yaz erkekler için 2008 Emo saç şekilleri :)

Hiçbir şey Emo yolu saç şekillerinde çok değiştirmeyecek yaz ayları ayrı tuttuğu için uzunluk sıcaklıkla savaşmak için daha kısa olacak. Daha uzun Emo saç şekilleri gerçekten, daha yüksek sıcaklıklarda can sıkan olabilir. Erkekler tarafından kullanılan eklenen saç özen ürünleri her birinin olduğu çok iyi ertelemeyecek. Emo'nun düz saçla yapması için hiçbir şeyi yok, ama iyi bakmak birçok farklı yolda biçimlendirilmesi için ihtiyaçlar. Yaz saç şekli henüz biçimlendirilmek için yeteri kadar uzun rahat olmak yeteri kadar kısa olmaya ihtiyaç duyar. Eğlence ve değersiz pizzazzın bir yazı boyunca bazı daha parlak renkleri ekle.

Daha kısa emo saçının örneği



Emo saç şeklinin parçası olan yağlı bakış, erkekler, gerçek bir Emo toplaması olmadığı için. Saç, onun, sağlıklı bir hale onu getirmesi için özel özene ihtiyaç duyduğu bu bakışı başarmak için ürünlerin kullanımı ile öyle zarar verilen olur.

Çinli emo Saçı




Yaz ayları esnasında Erkekler için Emo saçı yerde onu tutması için saç özen ürünlerinin küçük bir miktarının olduğu tek gerektiren tarzlarda ayarlanmalıydı. Maalesef saç balmumu sıcaklık ile etkilenir, ve onun, fazla sıcak olduğu zaman onun kavramasını gevşetebilir. Onu basit tut ama onu yüksek tut.

Celebrity emo hair

Hiç yorum yok: